Najčudniji automobili na svijetu – koji je po vašoj mjeri?

Danas dobar auto je stvar prestiža. Obraća se pažnja na mnoge detalje, od izgleda, opreme, do snage, brzine, buke koju proizvode. Mnogi vrše adaptaciju vozila želeći da svog ljubimca prilagode svojim zamislima i idejama. Mnogi odlaze u krajnost. Ulažu mnogo novca da bi postigli što bolji vizuelni efekat i da bi njihov automobil progovorio kroz njih same.

Tako često automobili liče svojim vlasnicima, ali govore i o njihovom karakteru: o ukusu, stilu, o načinu života i sl. Neki preferiraju adrenalin brze automobile sa “opakim” izgledom, zvukom i brzinom, dok drugi preferiraju klasične starinske automobile. Otprilike koliko različitih karaktera osoba ima toliko ima različitih automobila, slično kao sa svim ostalim u životu.

No ovi automobili koje ćete vidjeti na sljedećim fotografijama, sigurno izlaze iz koncepta bilo čega što ste do sada vidjeli. Njihovi vlasnici su se potrudili da zaista ostave utisak na sve one koji ih vide. Kakav utisak ostavljaju na vama je da procijenite.

buba kornjaca auto 7 cudni auto 2 cudni auto 3 cudni auto 4 cudni auto 6 cudni auto cipela 5 cudni ferari cudno auto stikla 1 cudoviste auto dvostruka buba auto mercedes svinja auto motor prikolica piramida auto telefon auto zubi auto

Sigurno je da ovi automobili iznad nisu najljepši koji ste vidjeli, ali  zato sigurno mogu da ponesu titulu najčudnijih sa kojim ste se sreli. Njihovim vlasnicima sigurno nije bila namjera da druge zadive ljepotom, neko neobičnim izgledom, a mnogima od njh cilj je bio da ostvare svoju ideju. Izaberite jedan od ljubimaca koji je po vašoj mjeri i podijelite sa nama kroz komentare ideju za vaš auto snova.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*